Motivationsdagen

 
Motivationsdagen i Stockholm

Datum kommer

 

Anmälan

Välkommen till Motivationsdagen!

Många av oss ger väldigt mycket av oss själva på jobbet. Varje dag levererar vi till max – produkter, tjänster, service, vård osv. För att vi ska orka göra det med bibehållen kraft behöver vi också fyllas på emellanåt. Vi behöver få möjlighet att luta oss tillbaka, ta emot och ”tankas” med ny energi. Det är då det passar med en Motivationsdag! 

Här har vi samlat några av Sveriges allra bästa och mest inspirerande föreläsare – alla taggade till tänderna för att ge dig full tank igen. Var och en av dem har sina specialområden att dela med sig av, men vad de alla har gemensamt är en önskan om att kunna göra skillnad för någon annan. Att hos er åhörare väcka åtminstone någon ny tanke, låta er få syn på en viktig insikt, ingjuta mod i er att våga ta det där steget, eller bara låta er njuta av att skratta, förundras och fyllas på med massor av energi, motivation och inspiration.


Bild på Folkets Hus Stockholm City Conference Centre

Konferensanläggning:  Folkets Hus / Stoccc

Adress: Barnhusgatan 12-14, 111 23 Stockholm
Hitta hit
Hemsida


Program  

 

09.10 – Registrering

Entrén öppnar och vi serverar kaffe/te och smörgås

 

09.30 – Dörrarna öppnas

Dörrarna till salongen slås upp! (OBS: Onumrerade platser)

 

09.45 – Välkomna till Motivationsdagen 2019

Maria Lundqvist startar igång dagen!

 

12.00 – Lunch

 

14.30 – Eftermiddagsfika

 

16.00 – Tack för idag!

   
Bild på Maria Lundqvist Motivationsdagen

Maria Lundqvist är dagens konferencier!

Kom och njut av vår varma, engagerade och roliga konferencier! Få personer kan lyfta ett arrangemang som Maria kan. Hon har varit med på Motivationsdagen flera gånger, och efterfrågas ständigt på nytt av våra deltagare. Och det är lätt att förstå varför. Varje gång får Maria oss att både skratta högt och gråta en skvätt. Det må vara en sliten klyscha att säga att någon blandar humor och allvar på ett trollbindande sätt, men Maria Lundqvist är verkligen mästare på just den konsten!

   
Bild på Jonas Eriksson Motivationsdagen

Jonas Eriksson

VÄRLDENS SVÅRASTE JOBB: CHEF FÖR ZLATAN, MESSI OCH RONALDO

När Jonas Eriksson bestämmer sig för något så brukar det bli bra. Som 6-åring kunde han årets alla namnsdagar. Som 33-åring sålde han sitt bolag och behövde egentligen aldrig jobba mer. Då satsade han istället på att bli en fotbollsdomare av världsklass, vilket han snart också blev. Nu har han tagit sig an att bli en lika bra föreläsare, och gissa vad? Även här är han en stjärna! Under föreläsningen ger Jonas sina perspektiv på ledarskap och kommunikation, men även hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur. Detta sockras förstås också med en hel del spännande anekdoter!  

   
Bild på Katarina Blom Motivationsdagen

Katarina Blom

LYCKA PÅ FULLT ALLVAR

Katarina Blom är en prisbelönt föreläsare, psykolog, organisationskonsult och författare till den populära boken ”Lycka på fullt allvar”. Hon brinner för att avliva myter och rykten om vad som gör oss lyckliga, och visar istället på ett underhållande och interaktivt sätt vad vetenskap och forskning har att lära oss om mänskligt välbefinnande. Hennes föreläsning innehåller principer för beteendeförändring och knep för att göra sin vardag snäppet lyckligare. För lycka är inte något man finner, det är något man skapar – Katarina berättar hur! 

   
Bild på Aron Andersson Motivationsdagen

Aron Andersson

BEGRÄNSAD TILL FRAMGÅNG

Äventyraren, elitidrottaren och programledaren Aron Anderson personifierar uttrycket ”allt är möjligt”. Det är med en otrolig känsla och innerlighet han förmedlar sin övertygelse på den egna drivkraften – vad vi kan vinna på att våga sätta höga mål, tillåta oss att drömma, samt se och använda de förmågor vi har istället för att begränsas av de vi saknar. Som 8-åring fick Aron cancer och hamnade i rullstol. Det ändrade förstås livets spelregler, men har inte hindrat honom från att t.ex. cykla till Paris, simma till Åland eller bestiga Kebnekaise. Att lyssna på Arons berättelse och hans sätt att ta sig an livet och dess utmaningar är både berörande, hoppingivande, roligt och ofantligt inspirerande! 

   
Bild på Carolina Kluft Motivationsdagen

Carolina Klüft 

LIVET ÄR EN SJUKAMP – MIN VÄG TILL PRESTATION, BALANS OCH MENING

Carolina Klüft var världens bästa mångkampare på friidrottsbanan. Nu är hon en ”mångkampare” även utanför. TV-programledare, föreläsare, chef för den ideella organisationen Generation Pep, mamma och samhällsengagerad medborgare. Under sin föreläsning berättar Carolina bl.a. om att balansera alla dessa roller, och hur hon utifrån sina erfarenheter tar sig an tillvaron och dess utmaningar. För trots alla framgångar och hyllningar har inte vägen varit spikrak. Med samma värme och spontanitet som hon en gång visade på idrottsarenan inspirerar hon oss nu till inre reflektion, hoppfullhet och viktiga förändringar.

   

 

Bild på Babben Larsson Motivationsdagen

Christina Stielli

ARBETSGLÄDJE? JA, TACK! 

Christina Stielli är en raket på föreläsarhimlen och har blivit vald till årets talare två gånger. Hon är fenomenal på att inspirera och konkretisera kring våra roller på arbetsplatsen och hur vår upplevelse av vardagen kan te sig. Hon belyser relationerna på jobbet och ger oss tydliga tips och verktyg för ett ännu bättre medarbetarskap. Efter den här föreläsningen kommer du ha ont i skrattmusklerna och en obändig vilja att göra arbetsdagarna ännu lite roligare!

   

 

Bild på David Batra Motivationsdagen

David Batra

KOMISK KOMMUNIKATION

Nu har du möjligheten att få uppleva en av Sveriges allra roligaste personer! Under två år har han turnerat land och rike runt med sin utsålda show ”Elefanten i rummet”, och nu kommer han till oss på Motivationsdagen! David kommer ge tips på hur du själv kan använda komisk kommunikation när du ska förmedla information. För när det görs på rätt sätt skapas både förtroende och intresse. Han kommer att visa hur du engagerar en grupp människor, oavsett bakgrund och storlek, på mindre än tio sekunder, samt hur du kan leda dem till den punkt du vill och få dem att skratta samtidigt. Missa inte!


Grupprabatt Motivationsdagen

Du får lyxig gåva!

Skapa extra guldkant i hemmet eller på kontoret med lyxiga kvalitetsprodukter: Meraki handtvål fullsize (500 ml), Meraki diskmedel fullsize (500 ml), något så ovanligt som en snygg (!) diskborste, samt aloe vera refreshing wipes, perfekta i väskan! 

Värde i butik ca 470 kr. Gåvorna delas ut vid arrangemangstillfället.

Grupprabatt Motivationsdagen

Pris: 2 990 kr + moms

Dela upplevelsen med dina kollegor!
–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag