Bild på Thomas Erikson Motivationsdagen

Thomas Erikson

OMGIVEN AV IDIOTER

Har du nån gång försökt resonera med din partner och ingenting gick som du tänkt dig? Eller i förvirring lämnat ett möte med känslan av att du inte begrep dig på de övriga i rummet? Och har du tänkt på att vissa aldrig verkar höra vad du säger – oavsett hur tydlig du är? Ibland går det bara inte att göra sig förstådd, och vissa tycks nästan vilja missuppfatta dig.

Thomas Eriksons föreläsning får du lära dig, med hjälp av beteendevetenskapen och den senaste forskningen, hur du snabbt och smidigt kan läsa av människorna i din omgivning och minska mängden missförstånd. Upptäck hur du kan spara tid och huvudvärk genom att bättre förstå dig på de du möter i vardagen samtidigt som du kraftfullt utökar din egen självinsikt. Och förstås – hur du således minskar mängden idioter runt omkring dig.

Thomas Erikson är föreläsaren och författaren som under många år fokuserat på beteenden och ledarskap. Han arbetar främst med att utveckla företag och organisationer utifrån ett ledarperspektiv och de senaste arton åren har han tränat närmare fyra tusen chefer till att bli bättre och mer effektiva ledare. Dessutom har Thomas skrivit två populärvetenskapliga böcker om kommunikation och mänskligt beteende; Omgiven av idioter som är en av Sveriges mest sålda fackböcker 2016-2017 med över 350.000 exemplar endast i Sverige. Boken är översatt till ytterligare 22 språk och ges ut i nya länder hela tiden. Uppföljaren Omgiven av psykopater handlar om manipulation, och skrevs efter att Thomas funnit att vissa läsare av den första boken valt att missbruka kunskapen han ville förmedla.


Grupprabatt Motivationsdagen

Pris: 2 990 kr + moms

Dela upplevelsen med dina kollegor!
–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag