Bild på Mattias Lundberg Motivationsdagen

Mattias Lundberg

DEN LYCKLIGA PESSIMISTEN 

Mattias Lundberg är legitimerad psykolog, docent vid Umeå universitet, föreläsare och författare. Han ser modern och praktisk psykologi som sitt främsta redskap, och är noga med att göra den psykologiska vetenskapen användbar och tillgänglig, något han också prisbelönats för. Många säger dessutom att Mattias är Sveriges roligaste psykolog! Psykologi ska vara okrångligt - helt enkelt, menar Mattias övertygat.


På Motivationsdagen kommer duon Jan Bylund & Mattias Lundberg ge oss “Den lyckliga pessimisten – varför negativt tänkande är positivt ”, en föreläsning som gör upp med okritisk optimism och hysterisk mindfulness. För trots positivt tänkande och fler lyckobringande mantran än någonsin är vi inte lyckliga hela tiden. Varför är det så?

Följ med på en underhållande föreläsningsföreställning som med lika delar psykologi och humor levererar träffsäkra analyser med hög igenkänningsfaktor. Jan och Mattias får oss att inse att livet inte är så enkelt som optimisterna vill få oss att tro, men att det är helt okej. Nyckeln till välbefinnande kanske inte är att forcera glädje i tanken, utan snarare att göra saker som man tycker är roligt och som man mår bra av – på riktigt. Framförallt kan det hjälpa långt att ha realistiska förväntningar på sig själv och sitt liv.     


Grupprabatt Motivationsdagen

Pris: 2 990 kr + moms

Dela upplevelsen med dina kollegor!
–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag