Bild på Jan Bylund Motivationsdagen

Jan Bylund

DEN LYCKLIGA PESSIMISTEN 

Jan Bylund är komikern och programledaren som med värme och finurlighet lyckas tvåla till de som hävdar att allt är möjligt bara "man tror på sig själv". Han är antagligen en av dem som bjudit oss svenskar på allra flest skratt genom tiderna, givet hans gedigna karriär. Och nog är det alltjämt så, att få kan mäta sig med Bylund när det gäller att plocka upp vardagsangelägenheter och förvandla dem till högoktanig igenkänningshumor. Jan har varit med oss på Motivationsdagen förr, både som föreläsare och som konferencier, och han får alltid högsta betyg och idel lovord av deltagarna. Om det är någon som skapar gapskrattstämning så är det han. Därför är det med extra stor glädje som vi återigen kan välkomna denna humorstjärna till vårt arrangemang! 


På Motivationsdagen kommer duon Jan Bylund & Mattias Lundberg ge oss “Den lyckliga pessimisten – varför negativt tänkande är positivt ”, en föreläsning som gör upp med okritisk optimism och hysterisk mindfulness. För trots positivt tänkande och fler lyckobringande mantran än någonsin är vi inte lyckliga hela tiden. Varför är det så?

Följ med på en underhållande föreläsningsföreställning som med lika delar psykologi och humor levererar träffsäkra analyser med hög igenkänningsfaktor. Jan och Mattias får oss att inse att livet inte är så enkelt som optimisterna vill få oss att tro, men att det är helt okej. Nyckeln till välbefinnande kanske inte är att forcera glädje i tanken, utan snarare att göra saker som man tycker är roligt och som man mår bra av – på riktigt. Framförallt kan det hjälpa långt att ha realistiska förväntningar på sig själv och sitt liv.  


Grupprabatt Motivationsdagen

Pris: 2 990 kr + moms

Dela upplevelsen med dina kollegor!
–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag