Bild på Food Pharmacy Motivationsdagen

Food Pharmacy
Lina Nertby Aurell & Mia Clase 

TARMFLORANS 20 BUDORD 

Att leva ett så friskt liv som möjligt beror faktiskt överraskande mycket på vad du äter och allt fler studier visar på kopplingen mellan hälsa och bakteriestatusen i tarmen. Det handlar alltså inte om ”smalmat” här, utan om den på djupet hälsosamma och antiinflammatoriska maten. Den som gör skillnad också inuti dig.

Food Pharmacy och dess frontfigurer Mia Clase och Lina Nertby Aurell har plockat ut livsviktig forskning till allmänheten, och förpackat den i ett mer lättuggat format. Deras populära bok och tillika ”tarmbibel” handlar om inflammation, tarmfloror, onda och goda bakterier, vetenskapliga studier, hypokondri, metaanalyser, gurkmeja och antiinflammatorisk mat – dessutom förklarat på ett mer lättillgängligt sätt än du någonsin kunnat ana. Den har också följts upp med en efterfrågad receptbok.

Alla budskap som kommer från Food Pharmacy är väl underbyggda genom professor Stig Bengmark, f.d. chefskirurg och klinikchef på Lunds universitet. Han har över 30 års erfarenhet av forskning på magens bakterier och hur maten vi äter påverkar kroppen. Stig menar att alla kroniska sjukdomar har en och samma orsak – ett uttröttat immunförsvar orsakat av kronisk inflammation. Därför ville Mia och Lina ta reda på hur man kan leva så antiinflammatoriskt som möjligt. Det kommer du också vilja.


Grupprabatt Motivationsdagen

Du får lyxig gåva!

Skapa extra guldkant i hemmet eller på kontoret med lyxiga kvalitetsprodukter: Meraki handtvål fullsize (500 ml), Meraki diskmedel fullsize (500 ml), något så ovanligt som en snygg (!) diskborste, samt aloe vera refreshing wipes, perfekta i väskan! 

Värde i butik ca 470 kr. Gåvorna delas ut vid arrangemangstillfället.

Grupprabatt Motivationsdagen

Pris: 2 990 kr + moms

Dela upplevelsen med dina kollegor!
–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag