Bild på Bodil Jönsson Motivationsdagen

Bodil Jönsson

TIO TANKAR OM ARBETE 

Vilken relation har du till ditt arbete? Är det ett gissel eller en välsignelse, eller både och? Känns det som att du knappt skulle kunna leva utan det, att det nästan är en del av dig, åtminstone din identitet? Måste alla jobba på samma sätt, eller kan arbetet anpassas till att bli lite mer lagom utifrån ens livssituation i övrigt? Bodil Jönsson skriver: På tok för många lever idag med en stark obalans mellan lönearbete, egenarbete och ideellt engagemang. Och det är just denna obalans som skapar de flesta av vardagens problem, både de akuta och de som handlar om framtiden.

Många känner till Bodil Jönsson som författare, inte minst på grund av hennes uppmärksammade och omtyckta bok ”Tio tankar om tid”. Men egentligen är talandet en mer föredragen uttrycksform än skrivandet för Bodil, något som snart blir tydligt för oss som lyssnar. Det är med en otrolig lätthet hon leder oss genom de mest spännande filosofiska resonemang och vardagliga iakttagelser, vilka båda lämnar oss med spirande tankefrön att odla vidare med.

På Motivationsdagen kommer Bodil dela med sig av sina resonemang kring arbete. Något vi ägnar otroligt mycket tid åt (fast inte så mycket som vi tror, ska det visa sig), men som vi kanske sällan stannar upp och tänker kring. Och då menar jag tänker på riktigt – kring själva fenomenet arbete och att det faktiskt kan se ut på väldigt många olika sätt och betyda väldigt olika saker, bara vi tittar efter.

 


Grupprabatt Motivationsdagen

Pris: 2 990 kr + moms

Dela upplevelsen med dina kollegor!
–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag