Bild på Anders Janson Motivationsdagen

Anders Jansson

REGLER, RUTINER OCH RITUALER

Anders Jansson har genom åren hunnit med både medverkan och programlederi i Melodifestivalen, sommarprat, podcast, revyer, musikaler och de bejublade liveshowerna HippHipp - på riktigt (paw rihk-titt), Köp Mjölk. Skriv bok., samt Kom in och stäng dörren.

Han har bevisligen många järn i elden, men han har länge varit relativt sällsynt just på föreläsningsscenerna. Nu kan vi dock äntligen få se honom även i detta format! På Motivationsdagen får vi höra Anders sprillans nya föreläsning Regler, rutiner och ritualer. Här får vi följa med när Anders med stor humor belyser våra olika beteenden och egenheter. Möjlighet till lite ny självinsikt lämnas när vi får ta del av hur han träffsäkert pekar på alla de där småsakerna som vi själva ofta är hemmablinda för, men som ju faktiskt är ganska lustiga när man tänker på det. Vi ser oss gärna som fria och spontana människor - men är vi verkligen det? I en tid av ökad individualism och självstyre är vårt behov av rutiner och gemensamma strukturer större än någonsin.

Anders Jansson är själv slav under ett antal ritualer som han ger prov på, och under denna underhållande föreläsning tas vi med på en humoristisk resa bland skapelseberättelser, bensträckare och klämdagar. I Anders sällskap får vi dessutom möta en rad typer som vi alla träffat på i fikarummet, på måndagsmötet eller i vardagen. Det blir oemotståndlig igenkänning och överraskande aha-upplevelser, och kanske får vi till och med svar på frågan varför Anita från ekonomiavdelningen alltid måste sitta på samma plats i konferensrummet.


Grupprabatt Motivationsdagen

Du får lyxig gåva!

Skapa extra guldkant i hemmet eller på kontoret med lyxiga kvalitetsprodukter: Meraki handtvål fullsize (500 ml), Meraki diskmedel fullsize (500 ml), något så ovanligt som en snygg (!) diskborste, samt aloe vera refreshing wipes, perfekta i väskan! 

Värde i butik ca 470 kr. Gåvorna delas ut vid arrangemangstillfället.

Grupprabatt Motivationsdagen

Pris: 2 990 kr + moms

Dela upplevelsen med dina kollegor!
–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag