Om Motivationsdagen

Motivationsdagen är en heldagskonferens fylld med kompetenshöjande föreläsningar som är relevanta för arbetslivet idag. Dagens syfte är att stärka dig och dina kollegor i era yrkesroller, t.ex. genom ämnen som kommunikation, samarbete, inspiration, arbetsglädje och olika aktuella kunskapsområden. Motivationsdagen är också ett utmärkt tillfälle att stärkas som arbetsgrupp om man går gemensamt och får inspireras, skratta, fundera och utvecklas tillsammans!  

Avdragsgill inspiration? 

Det är precis vad detta är! Motivationsdagen är en konferens/utbildning och ska förstås redovisas som just det, varför den är fullt avdragsgill. Då den är att betrakta som vilken kompetensutveckling som helst ska den också behandlas så bokföringsmässigt och ska t.ex. inte ses som en skattepliktig förmån för den enskilde anställde. 

Vi hälsar er varmt välkomna att dela denna dag med oss!

 


 

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du frågor eller vill ha hjälp med att göra din anmälan – tveka inte att höra av dig till oss.

E-post: info@motivationsdagen.se
Telefon: 031-22 24 50

 


Grupprabatt Motivationsdagen

Du får lyxig gåva!

Skapa extra guldkant i hemmet eller på kontoret med lyxiga kvalitetsprodukter: Meraki handtvål fullsize (500 ml), Meraki diskmedel fullsize (500 ml), något så ovanligt som en snygg (!) diskborste, samt aloe vera refreshing wipes, perfekta i väskan! 

Värde i butik ca 470 kr. Gåvorna delas ut vid arrangemangstillfället.

Grupprabatt Motivationsdagen

Pris: 2 990 kr + moms

Dela upplevelsen med dina kollegor!
–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag