Motivationsdagen

 
Motivationsdagen i Malmö

20 december 

 

Anmälan

Välkommen till Motivationsdagen!

Många av oss ger väldigt mycket av oss själva på jobbet. Varje dag levererar vi till max – produkter, tjänster, service, vård osv. För att vi ska orka göra det med bibehållen kraft behöver vi också fyllas på emellanåt. Vi behöver få möjlighet att luta oss tillbaka, ta emot och ”tankas” med ny energi. Det är då det passar med en Motivationsdag! 

Här har vi samlat några av Sveriges allra bästa och mest inspirerande föreläsare – alla taggade till tänderna för att ge dig full tank igen. Var och en av dem har sina specialområden att dela med sig av, men vad de alla har gemensamt är en önskan om att kunna göra skillnad för någon annan. Att hos er åhörare väcka åtminstone någon ny tanke, låta er få syn på en viktig insikt, ingjuta mod i er att våga ta det där steget, eller bara låta er njuta av att skratta, förundras och fyllas på med massor av energi, motivation och inspiration.


Bild på Clarion Hotel & Congress Malmö live

Konferensanläggning: Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Adress: Dag Hammarskjölds Torg 2, 211 18 Malmö
Hitta hitKarta
Hemsida: www.nordicchoicehotels.se


Program  

 

09.10 – Registrering

Entrén öppnar och vi serverar kaffe/te och smörgås

 

09.30 – Dörrarna öppnas

Dörrarna till salongen slås upp! (OBS: Onumrerade platser)

 

09.45 – Välkomna till Motivationsdagen 2018

Kristian Luuk välkomnar och drar igång dagen! 

 

12.00 – Lunch

 

14.30 – Eftermiddagsfika

 

16.00 – Tack för idag!

   
Bild på Kristian Luuk Motivationsdagen

Kristian Luuk är dagens konferencier!

Sen kväll med Luuk, Melodifestivalen, På spåret, Fråga Lund – det är inga dåliga fjädrar som pryder Kristians Luuks hatt. Med sitt imponerande CV och sexfaldiga utnämningar till ”Årets manliga TV-programledare” råder det inget tvivel om att han är en av våra absolut främsta! På Motivationsdagen slipper vi dessutom TV-rutans filter och får njuta av detta fullblodsproffs live, med all sin värme, skärpa och underfundiga humor – direkt från scenen till oss!

Läs mer om Kristian!

   
Bild på Thomas Erikson Motivationsdagen

Thomas Erikson

OMGIVEN AV IDIOTER

Thomas Erikson skrev en av Sveriges bäst säljande fackböcker 2016-2017 med aktningsvärda 350.000 sålda ex. Bevisligen är vi många som kan relatera till titeln ”Omgiven av idioter” och som undrar hur vi ska förhålla oss till andra när de är så konstiga hela tiden. På Thomas föreläsning får du en snabbkurs i ämnet, vilken hjälper dig att förstå både andra och dig själv lite bättre och därmed minska mängden missförstånd. Bra va!?

Läs mer om Thomas!

   
Bild på Susanne Pettersson Motivationsdagen

Susanne Pettersson

DRA ÅT SAMMA HÅLL

Susanne Pettersson är en av våra mest efterfrågade utbildare inom teamutveckling och förändringsarbete. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare för flera elitidrottare och tränare, bl.a. hockeylaget Malmö Redhawks. I Susannes föreläsning får vi ta del av några guldkorn hämtade ur 25 års erfarenhet av att utveckla individer och grupper till framgång, kraft och balans. Hon om någon vet hur vi får människor med olika viljor, personligheter och kompetenser att dra åt samma håll!

Läs mer om Susanne!

   
Bild på Anders Jansson Motivationsdagen

Anders Jansson

REGLER, RUTINER OCH RITUALER

Anders Jansson har figurerat i en rad populära humorprogram på TV, såsom Hipp hipp och Starke man, och är just nu aktuell med den nya serien Lingonligan. Dessutom kommer han i år med en sprillans ny föreläsning! På Motivationsdagen får du ta del av Anders klockrena observationer av såväl sina egna som andras små egenheter och ritualer. Med stor humor belyser han hur vi egentligen beter oss där i fikarummet, på måndagsmötet, eller i vardagen.

Läs mer om Anders!

   
Bild på Bodil Jönsson Motivationsdagen

Bodil Jönsson

TIO TANKAR OM ARBETE 

Bodil Jönsson är lite som en av de stora tänkarna i antikens Grekland, i det att hon är kunnig inom flera olika läror – fysik, filosofi, retorik. Dessutom brinner hon för folkbildning, något hon vunnit flera priser för. Bodil är professor emerita i Rehabiliteringsteknik, har tidigare medverkat i Fråga Lund som fysikexpert, sommarpratat, samt skrivit en rad böcker såsom storsäljaren Tio tankar om tid. Men till oss kommer Bodil för att ge oss nya, spännande perspektiv kring Tio tankar om arbete!

Läs mer om Bodil!

   

 

Bild på Babben Larsson Motivationsdagen

Babben Larsson

FRISKVÅRD Á LA BABBEN

Det må vara uttjatat att beskriva Babben som ”en av våra mest folkkära komiker”. Men samtidigt, hon ÄR ju verkligen det! Hon är liksom ”Queen of svensk stand up”, och tangerar nu imponerande 30 år i branschen, där hon oförtrutet förgyllt vår tillvaro både från scenerna och genom TV-rutan. Förutom att vara komikerstjärna är Babben en mycket uppskattad programledare, nu senast i SVT’s fredagsunderhållning ”Bäst i test”, men såklart även en briljant föreläsare, med lika delar skratt som klokheter!

Läs mer om Babben!

   

 

Bild på Babben Larsson Motivationsdagen

Jan Bylund & Mattias Lundberg

DEN LYCKLIGA PESSIMISTEN 

Du försöker tänka positivt, fånga dagen, välja glädje och vara så mindful du bara orkar. Men ändå är du inte alltid lycklig. Livspusslet är alltjämt olöst, du är inte 100% harmonisk, och du har inte nått dina mål. Men ärligt talat – är det så farligt då? Tillsammans med komikern Jan Bylund och psykologen Mattias Lundberg får du smaka på svalkan i det negativa tänkandet. Släpp garden, luta dig tillbaka och njut av en välgörande stund fylld med vetenskap, gapskratt, distans och lite fräsch pessimism. 

Läs mer om Jan!
Läs mer om Mattias!


Grupprabatt Motivationsdagen

Pris: 2 990 kr + moms

Dela upplevelsen med dina kollegor!
–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag